Dag 21. De Baaienroute.
Blijf op de hoogte en volg Leo en Marijke
19 Oktober 2017 | Portugal, Quarteira
Hallo allemaal, vandaag langs de kust van de Algarve,wij noemde het de Baaienroute ( zelf bedacht) . Wakker worden van de wind je hoort dan de luifel wat klapperen dat was rond acht uur ,dat was een meevaller andere dagen vroeger uit de veren. Vertrokken uit Luz we wilden vandaag niet zover , Alfor hadden we geprikt een ritje van 24 km, van buiten af viel de camping al tegen, weet je wat we gaan doen ,we rijden kleine binnenwegen en elke keer een plaatsje zoeken aan de zee , en automatisch is daar een baai, vandaar. Even stoppen ,uitstappen naar het strand fotootje hier en daar en terug naar het volgende plaatsje, soms konden we niet verder , dan maar terug naar een ander plekje. Zo zijn we in Alfor, Armacao de pera, Albufeira en uiteindelijk in Quarteira uitgekomen en naar de camping waar we de vorige reis ook zijn geweest. Alle plaatsjes niet bekend , behalve Albufeira, hebben toch veel hoogbouw met appartementen en dan ook restaurantjes. genoten van het rustig rijden en de uitstapjes , de afstand vandaag , de korste tot nog toe 95 km. Nog even een gesprek met de buren op de camping gehad met bijzondere verhalen o.a over boten, racerij , Nico bakker uit HeerHugowaard, Wil hartog, Max en Jos verstappen etc. interressant ,laat gegeten en nu het verslag. We blijven op deze plek tot maandag en van hieruit gaan we trips maken met de scooter, nu tot zover ,Groet M&L.