11 Maart 24e Reisdag - Reisverslag uit Lagos, Portugal van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu 11 Maart 24e Reisdag - Reisverslag uit Lagos, Portugal van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu

11 Maart 24e Reisdag

Blijf op de hoogte en volg Leo en Marijke

11 Maart 2013 | Portugal, Lagos

Vandaag gaan we naar Lagos, na eerst alles gedaan te hebben, de bakker aan de camper en de zon scheen. Op de camperplaats was veel reuring mensen moeten vuil water kwijt er zijn die vetrekken naar een volgende bestemming of die boodschappen gaan doen. Wij gaan verder eerst naar Alvor een klein vissersdorpje, zeker anders dan Volendam, gewoon een stuk boulevard waar ook vissers hun opslag hebben en een wijd uitzicht op zee in de verte zie je Lagos liggen. Prachtige moderne beeldhouwerken op de boulevard en daar hadden we even een koffie pauze. Verder gereden naar Lagos ,door Lagos heen naar Ponta da Piedade, camper geparkeerd en te voet verder nou hier is een stuk natuur zo bijzonder mooi, een vuurtoren als baken een voetpad erlangs naar de rotsen waar de zee zijn sporen heeft achtergelaten en nog steeds achterlaat met bijzondere golven en meters opspatend water. We hebben daar heel wat foto's geschoten zo mooi.Terug naar de camper en richting centrum Lagos daar geparkeerd met uitzicht op de Marina van Lagos. Gewandeld naar het centrum door de kleine straatjes,maarja het is maandag het is er rustig, een kerk in restauratie en de bijbehorende kapel op maandag gesloten. Op zoek naar een bakker voor wat lekkers ook die had er vandaag geen zin in. De reis gaat verder naar een camping in Praia da Luz, onderweg nog even een Lidl gescoord en diesel getankt. melden op de camping en alle plaatsen zijn vrij zoek maar uit waar u wilt gaan staan, plaats gevonden rijden erop en vast zaten we, niet voor of achteruit en de helft van de camper nog op de weg, melden bij de receptie en binnen no time een tractor die de camper weer vlot trok, zo dat maken we ook mee. Ander plek gevonden een beetje hoger op de camping alles geinstalleerd en een wijntje erbij, ff internetten en Marijke maakt weer een lekkere maaltijd klaar. zo dat was deze dag weer voorbij, na dit verslag op papier gezet te hebben even posten en we gaan elkaar weer spreken, tot later M & L.