4 April 48e Reisdag.
Blijf op de hoogte en volg Leo en Marijke
04 April 2013 | Nederland, Tholen
We waren allebei vroeg wakker maar omdat het nogal fris was bleven we nog even nasudderen, (zo hebben we dat zelf zo genoemd). Rond 8 uur eruit koffie zetten en daarna de douche opgezocht die ook niet alte warm was. Brood halen bij de receptie en ontbijten, camper oke en rond 9.30 uur vertrokken, de navi ingesteld maar de eerste weg zouden we al afwijken en dan heb een conflict met de navi, wij hebben het gered. Toch uitgekomen op de A1 die ons leidde naar Lille, Gent en Antwerpen en wat we ook hadden verwacht veel vrachtverkeer.
De zon schijnt en het is droog en zo vliegen de km. onder je door, rond Antwerpen door de tunnels en al vrijsnel aangekomen in Nederland richting Bergen op Zoom, even daarna komt Tholen in beeld, de wegen ernaar toe zijn onlangs veranderd en nog niet geheel klaar en de navi raakte geheel van slag
Camperplaats bij de jachthaven dat is mooi aan het scheldekanaal maar ozo koud. Welkom geheten door een vriendelijke havenmeester en alles mee geregeld. Een rondje Tholen gedaan , een paar winkels even wat boodschappen en snel weer terug.
Vandaag onze laatste dag , ons zelf op etentje getrakteerd en de reis nog eens doorgenomen, gewoon ff lekker.
Terugkomend in de camper , kacheltje aan en we maken dit verslag, morgen de laatste maar die maken we thuis No. 49. groet M & L.