5 April 49e Reisdag - Reisverslag uit Rustenburg, Nederland van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu 5 April 49e Reisdag - Reisverslag uit Rustenburg, Nederland van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu

5 April 49e Reisdag

Door: Marijke/Leo

Blijf op de hoogte en volg Leo en Marijke

05 April 2013 | Nederland, Rustenburg

Jawel we zijn thuis en schrijven hierbij ons laatste reisverslag No. 49.
Zeven weken onderweg van uit de kop van Noord-Holland tot het uiterste puntje van Portugal met een reis door Frankrijk en Spanje en Belgie niet te vergeten.
Vanmorgen wederom koud boven de dekens even eruit en elec.kacheltje aan en even terug tot de temperatuur wat gestegen was, koffie gezet en van het uitzicht over de haven en het schelde kanaal gekeken, een beetje dromen.
Ja douchen, is in het haven gebouw even door de wind heen, Marijke liet het afweten en ik zelf wilde ook dit kunstje wel doen, geen spijt van, een geweldige accomodatie en goed van temperatuur.
Ontbijten en de toeganskaart voor het havengebouw weer verzilveren bij de haven meester en zo zijn wij vertrokken uit Tholen.
De navi wilde ons naar Rotterdam brengen en dan door de maastunnel dwars door de stad, zelf een omleiding gemaakt via Dordrecht en de van Brienenoord brug richting Den Haag,Schiphol,Haarlem,Alkmaar met als eindbestemming Rustenburg waar we zeven weken geleden zijn vertrokken voor deze reis.
Onze kleinzoon Thijs was bij ons thuis en die glimlachte alleen maar en inmiddels zegt hij volmondig Oma en Opa ff lekker geknuffeld. En in de camper en achter het grote stuur en natuurlijk toeteren.
Veel te praten samen een hapje gegeten en na het eten is thijs met zijn papa en mama weer huiswaarts gegaan in zijn eigen bedje.
FF de belangrijkste spullen uit de camper, morgen de rest, post doornemen en als laatste het laatste reisverslag schrijven No 49. uit de reactie werd het dagelijks gelezen, wij hebben een mooie reis gemaakt het was onze eerste lange onderneming en hebben ervan genoten veel meegemaakt en gezien.
Wat wij leuk zouden vinden dat er nog diverse reacties komen van de lezers van onze verslagen.
Dit was het echt heel veel groeten van ons en wachten de reacties af.
Marijke en Leo Limburg, Rustenburg Noord-Holland.

• 06 April 2013 - 05:34

B&10:

Hallo Leo en Marijke, fijn dat jullie weer heel thuis zijn gekomen. Wij hebben met veel plezier jullie reisverslagen gelezen. Het was iedere keer weer een uitdaging om weer ergens een wifipunt te vinden om de leuke verhalen te lezen.We zijn nu 3dagen in Benidorm geweest,wat kwa weer heel erg fijn was . 2 dagen in de stad geweest en de laatste dag een rustdag genomen.vandaag wordt weer een reisdag en rijden langs de kust naar boven en we zien wel waar we komen . Lieve groetjes van ons...... B&10

• 06 April 2013 - 10:18

Yolanda:

He lieve Marijke en Leo,

Ik heb ontzettend genoten van jullie verslagen en vind het jammer dat het voorbij is. Af en toe moest ik ook aan oma denken vanwege de busnummers die regelmatig vermeld werden! Het is vast ook wel weer fijn om thuis te zijn. Ik heb het plan om binnenkort met Tiny langs te komen, zodat we de foto's kunnen bekijken.
    Rust lekker uit van alle belevenissen en tot ziens.

Kus, Yolanda

• 06 April 2013 - 10:34

Frank Duijn:

Hi Leo en Marijke,

Het was de afgelopen 7 weken een vaste routine geworden om iedere dag het verslag even te lezen en op de kaart te kijken waar jullie waren. Heel leuk om zo 'mee te reizen'.
    Jammer dat het weer niet altijd mee zat, misschien volgende keer nog zuidelijker ;-)
    Ik hoop jullie snel weer op de club te zien,

Groeten Frank

• 06 Februari 2018 - 23:46

Arie Krijgh:

Hallo Leo en Marijke ,

Ik heb genoten van elke dag wat jullie hebben ervaren .
    Ben zelf ook al in diverse plaatsen geweest die jullie aangedaan hebben en herken daarbij erg veel dingen.
    Maar nu gaan wij voor de eerste keer zelf een camper huren om daar wat ervaring mee op te doen .

We zijn benieuwd hoe dat gaat worden .

Groetjes en nog veel mooie reizen en verhalen toegewenst .

Arie