Dag 9 Richting Spanje. - Reisverslag uit Tordesillas, Spanje van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu Dag 9 Richting Spanje. - Reisverslag uit Tordesillas, Spanje van Leo en Marijke Limburg - WaarBenJij.nu

Dag 9 Richting Spanje.

Blijf op de hoogte en volg Leo en Marijke

07 Oktober 2017 | Spanje, Tordesillas

Zaterdag we zijn bijna een week onder weg. Al veel beleeft en gezien vandaag naar spanje,vanmorgen een heerlijke douche en een ontbijt camper klaar voor vertrek en de betaling gedaan bij de receptie.Lourdes uit richting de snelweg even tanken en wat boodschappen gedaan . Via de A64 deels Peage naar de grens Frankrijk/Spanje rond Een uur reden we Spanje in ,even de Navi opnieuw ingesteld richting San Sebastian dan via de A15 naar Pamplona , dat was vandaag ons reisdoel.Vlakbij het centrum 10 minuten lopen was daar een vrij nw camperplaats stond nog niet in de camperboeken,daar verblijven wij de komende nacht .camper geplaatst alles aangesloten ff een kopkoffie,en naar het centrumvan Pamplona daar aangekomen rond half vier veel winkels dicht en rustig op straat,maar tegen vijf uur winkels open terrassen vol en veel publiek. De route gelopen waar eens per jaar ook de opgefokte stieren achter de mensen massa aan lopen u kent die beelden wel .van buiten het centrum worde de stieren losgelaten door het centrum heen zo de arena in, de eindplaats. Pamplona best een grote stad met een lux en daaromheen een gezellig centrum.begin van de avond weer terug naar de camper en een hapje gegeten.Even was huishoudelijke dingen gedaan en het schrijven van het verslag. Ps. Nu op dit moment geen wifi wordt zo gauw mogelijk verstuurd ! Allen de groeten M & L.